Miten risteilyaluksen vesi on lämmitetty? Miten moottori­voimalaitoksista tehdään vihreämpiä? Asiakkaamme, projektimme ja kollegamme ovat siellä täällä ympäri maailmaa – kiinnostaisiko maailman markkina­­johtajan innostava ja kansainvälinen meininki?

Haemme projekti-, myynti-, suunnittelu- ja kehitystehtäviin energisiä ja ennakkoluulottomia kesätyöntekijöitä, jotka haluavat kantaa kortensa kekoon taistelussa hiilidioksidipäästöjen kasvua vastaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työkokemuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä. Jokaista kesätyöntekijää odottaa oma mentori, joka vastaa perehdytyksestä ja mielekkäistä työtehtävistä koko kesätyön ajan. Alfa Lavalilla tulet olemaan osa innostunutta ja osaavaa joukkoamme.

Teknisen alan kesätyöpaikat

Tekniikan opiskelijoille kesätyöpaikkamme ovat projekti-, myynti- ja suunnitteluosastoilla. Työ on pääasiassa mekaanista- tai sähkösuunnittelua, myynnin tukitehtäviä tai projektinhoitotehtäviä. Odotamme, että olet tekniikan korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija (esim. energia-, kone- tai sähkö- ja automaatiotekniikka), sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Taloushallinnon kesätyöpaikat

Meillä on avoinna 1-2 kesäharjoittelupaikkaa taloushallinnon tai kaupallisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille. Opiskelijan suuntautumisesta ja kokemuksesta riippuen työtehtävät ovat avustavia taloushallinnon tai assistentin tehtäviä.