Suomen Paneliassa runsaat 106 vuotta toiminut Paneliankosken Voima on vahva, energinen ja itsenäinen sähköyhtiö. Tehtävänämme on perustamisesta alkaen ollut sähkövalon ja voiman hankkiminen sekä toimittaminen paikallisille asiakkaillemme.

Meillä Paneliankosken Voimassa on tarjolla näköalapaikkoja energia-alan tehtäviin niin asennustöissä pylvästyöskentelyn muodossa kuin myös toimistotehtävissä kehityksen ja uudistumisen tuulien puhaltaessa alallamme. Haluamme uutta ja energistä voimaa vahvistamaan osaavaa henkilökuntaamme. Meillä on jo nykyäänkin joitain alle 30-vuotisia työsuhteita, joten sovit varmasti hyvin töissämme viihtyvään joukkoomme.

Asiakasneuvoja

Haluamme sinut vahvistamaan yhtiömme asiakaspalvelua. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme entisen kansakoulun ja punajuurivaraston mahdollistamat nykyaikaiset työtilat -ja välineet, riittävästi työtä ja kohtuullisen korvauksen menetetystä kesäloma-ajasta.

Verkostoasentaja

Rakennamme sähköverkkoamme säältä suojaan, kestämään myrskyt ja tyrskyt niin arkena kuin pyhinä. Odotamme sinulta kiinnostusta, innostusta ja sähköalalle kouluttautumista. Viihdyt hyvin Suomen kauniin kesän tarjoamissa moninaisissa sääolosuhteissa, niin merellä kuin erityisesti maalla ja kymmenisen metriä maanpinnan yläpuolella.