Rauma Marine Constructions (RMC) on kesäl 2014 perustett raumlaine, kokonaa suamlaises omistukses oleva laiva­rakennusyhtiö. Me olla erikoistuttu matkustaja-autolauttoje, monitoimi­murtajie ja puolustus­voimie aluste rakentamisee ja hualtoho.

Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä vajaa 90 henkilöä. Pääsääntöisesti työskentelemme erilaisissa laivasuunnitteluun ja laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Haemme kasvavaan joukkoomme laivasuunnittelun, teräs- ja laivanrakentamisen sekä hallinnon osaajia. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhempi aikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Meillä RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Laivasuunnittelijat

Haemme joukkoomme tällä hetkellä lisää eri alan laivasuunnittelijoita, toimimaan esimerkiksi laivan sähkö, koneisto-, runko- ja sisustussuunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Lisäksi olemme kiinnostuneita teknisen laskennan ja laivan kansivarustelun osaajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhempi aikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

Tuotannon toimihenkilö- ja työntekijätehtävät

Laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä haemme erityisesti tuotannon toimihenkilötehtäviin projektipäälliköitä, aluevastaavia ja työnjohtajia. Työntekijätehtävissä meillä on tarjolla töitä esimerkiksi teräsrakentamisen operaattoreille ja osavalmistajille. Lisäksi olemme kiinnostuneita kone-, putki- ja sähköasentajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhempi aikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun.

Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

 

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

Hallinnon tehtävät

Laivasuunnittelun ja laivan rakentamisen tueksi tarvitsemme henkilöstöä erilaisiin, monipuolisiin ja haastaviin hallinnon tehtäviin. Olemme kiinnostuneita erityisesti talouden ammattilaisista ja projekti controllereista sekä hankinnan ja toiminnanohjauksen osaajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhempi aikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.