Raumaster on maailman johtava teollisuuden materiaalin­käsittely­järjestelmien toimittaja. Olemme yli kolme­kymmentä­vuotisen historiamme aikana toimittaneet järjestelmiä kymmeniin maihin, jokaiseen maanosaan. Raumaster on alallaan tunnettu korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta.

Raumasterilla kesätyöntekijät pääsevät oikeisiin töihin, todellisiin projekteihin ja oppimaan alansa parhailta asiantuntijoilta.

Toimintamme kulmakivi on osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Investoimme henkilöstömme kehitykseen ja tarjoamme mukavan ja kannustavan työilmapiirin.

Olemme vuosien varrella palkanneet useita kesätyöntekijöitämme vakituiseen työsuhteeseen. Sinäkin voit olla yksi heistä!

Laitesuunnittelija

Haemme viittä kesätyöntekijää materiaalinkäsittelyjärjestelmien laitesuunnitteluun Raumalle. Tehtävä soveltuu parhaiten konetekniikan opiskelijalle. Pääset mukaan todellisiin projekteihin ja opit oman alansa huippuasiantuntijoilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneenpiirustustaitoa ja reipasta työskentelyotetta.

Asennusvalvojaharjoittelija

Haemme kesätyöntekijää asennusosastollemme harjoittelemaan huoltotyömaille Suomen eri huoltokohteisiin, mahdollisesti myös ulkomaille. Tehtävä soveltuu parhaiten AMK:n energiatekniikan, konetekniikan tai sähkötekniikan opiskelijalle, joka ei vierasta käytännön työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sopeutumista uusiin ja erilaisiin olosuhteisiin sekä englanninkielen taitoa. Työssä tarvitaan ajokorttia, oma auto ei ole välttämätön. Kokemus huoltopuolen töistä katsotaan eduksi.

Mekaniikkasuunnittelija

Haemme kesätyöntekijää mekaniikkasuunnittelijan tehtävään Raumaster Paper Oy:n Rauman toimipisteeseen. Tehtävä soveltuu parhaiten kone- ja tuotantotekniikan tai konetekniikan opiskelijalle (AMK tai DI), jolla on jo muutama vuosi opiskeluja takana. Työtehtävissä osallistut laitesuunnitteluun ja muihin suunnitteluun liittyviin töihin.

Ostaja

Haemme kesätyöntekijää ostajan tehtävään Raumaster Paper Oy:n Rauman toimipisteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. hankintatilauksien ja varastokeräilyjen laatiminen sekä valmistusdokumenttien lähettäminen alihankkijoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää perustietämystä AutoCAD-ohjelmistosta ja teknisten piirustusten lukutaitoa. Tehtävä soveltuu liiketalouden, tekniikan tai logistiikan alan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Tehtävässä tarvitset englanninkielen taitoa, positiivista asennetta, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Toimistotyöntekijä varastoon

Haemme kesätyöntekijää Rauman toimipisteen varastolle toimistotyöntekijän tehtäviin. Toimenkuvaan kuuluu muun muassa keräilylistojen tekeminen Lean Systems -toiminnanohjausjärjestelmään, toimitusten luominen, tavaran vastaanotto sekä muut tehtävät varaston toimistolla.