Miten voimme alentaa voimalaitoksen hiilidioksidipäästöjä? Miten risteilijöiden porealtaiden lämmin vesi tuotetaan? Asiakkaamme, projektimme ja kollegamme ovat maailman joka kolkassa – liity joukkoomme edistämään vihreämpää tulevaisuutta lämmön talteenoton ratkaisuilla.

Haemme projekti-, myynti-, suunnittelu- ja kehitystehtäviin energisiä ja ennakkoluulottomia kesätyöntekijöitä, jotka haluavat kantaa kortensa kekoon taistelussa hiilidioksidipäästöjen kasvua vastaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työkokemuksen kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä jokaista kesätyöntekijää odottaa oma mentori, joka vastaa perehdytyksestä ja mielekkäistä työtehtävistä koko kesätyön ajan. Kesätyöntekijöiden työn sisältö rakennetaan tukemaan opintoja. Alfa Lavalilla tulet olemaan osa innostunutta ja osaavaa joukkoamme.

Teknisen alan kesätyöpaikat

Tekniikan opiskelijoille kesätyöpaikkamme ovat projekti-, myynti- ja suunnittelu-, ja tuotekehitysosastoilla. Työ on pääasiassa mekaanista- tai sähkösuunnittelua, myynnin tukitehtäviä tai projektinhoitotehtäviä. Odotamme, että olet tekniikan korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija (esim. energia-, kone- tai sähkö- ja automaatiotekniikka), sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Taloushallinnon kesätyöpaikat

Meillä on avoinna 1-2 kesäharjoittelupaikkaa taloushallinnon tai kaupallisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille. Opiskelijan suuntautumisesta ja kokemuksesta riippuen työtehtävät ovat avustavia taloushallinnon tai assistentin tehtäviä.

KESÄTYÖSSÄ ALFA LAVALILLA

 

Matias Pessa, 30, aloitti Alfa Lavalilla 6 vuotta sitten kesätyöntekijänä ja on sillä tiellä edelleen! Nykyään mies työskentelee Regional Business Managerina ja vastaa lämmöntalteenottojärjestelmien myynnistä Power-liiketoiminnassa. Matias ratkoo työssään asiakkaiden tarjouspyyntöjä ja viihtyy asiakasrajapinnassa mainiosti. Monipuolisuus ja sopiva haastavuus pitävät työn mielekkäänä ja mahdollistaa myös jatkuvan kehittymisen. Ilmapiiri on kannustava ja rento vaikka töitä tehdäänkin ahkerasti yhdessä. Hyppää kyytiin ja lue Matiaksen syyt viihtyä Satakunnassa ja Alfa Lavalilla!

 

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Ongelmanratkaisukeskeinen ja kansainvälinen työnkuva asiakasrajapinnassa. Asiakkailta tulee haastavia tarjouspyyntöjä, jotka ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Työ pysyy haastavana ja sitä kautta mielekkäänä sekä mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

 

Kuvaile perehdytysprosessiasi? Mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?

Tästä on toki jo jokunen vuosi, mutta mentorointiperiaatteella se meillä on toiminut. Eli: Opiskelijan saapuessa kesätöihin, häntä odottaa oma mentori, joka vastaa perehdytyksestä ja mielekkäistä työtehtävistä koko kesän ajan. Parasta siinä oli, että aina oli tiedossa helposti lähestyttävä henkilö, jolta kysyä matalalla kynnyksellä asioita tarvittaessa.

 

Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esihenkilötyötä? Mistä annat kiitosta?

Kannustava, rento ja töitä tehdään ahkerasti yhdestä. Lyhyet kahvipistekeskustelut piritstävät päivää.

 

TOP 3-5 asiaa yrityksestäsi työnantajana?

1. Etenemismahdollisuudet
2. Työskentely kansainvälisen projektien parissa
3. Yhteisöllisyys
4. Hyvät edut

 

Miksi teille kannattaa hakea kesätöihin?

Tulin 6 vuotta sitten itse kesätöihin ja sillä polulla ollaan edelleen – motivoivaa ja kiinnostavaa tekemistä!

 

Kerro jokin positiivinen asia tai kehu yrityksestäsi mitä kaikki eivät välttämättä tiedä?

Kansainvälisyys – Rauman toimistolla työskentelee henkilöitä seitsemästä eri maasta.

 

Tänne tuloon on ainakin Satakunta syytä! Mitkä ovat sinun syysi miksi viihdyt Satakunnassa?

Meri lähellä, sopivan lyhyt matka kaikkialle kaupungissa ja Vanha Rauma etenkin kesäaikaan.