Kestävien kalvoratkaisujen avulla parannamme kuluttajien sekä teollisten asiakkaidemme arkea kaikkialla maailmassa. Meille tärkeää on laadun ja palvelun huippuosaaminen – ”When excellence matters”.

RKW Finland Oy valmistaa mm. etikettikalvoa, juoma- ja puutarhateollisuuden kalvoja sekä muovisäkkejä ja aluskatetta. Tehtaamme sijaitsee Porissa. Liikevaihtomme on 50 miljoonaa euroa ja meitä on noin 175 työntekijää.

Haemme tuotantoomme kesäharjoittelijoita, josta voi olla mahdollisuus jatkaa organisaatiossamme pidempiin työsuhteisiin. Työ tarjoaa tekijälleen mahdollisuuden oppia uutta, ammattitaitoisen ja osaavan ryhmän, jossa tuetaan toinen toisiaan.

Meille tärkeää on huolehtia työn ja toimintatapojen jatkuvasta kehittämisestä, sekä työhyvinvoinnista.

Tehtävä 1: Tuotannon vuorotyönjohtaja

Haemme tuotantoomme kesäharjoitteluun vuorotyönjohtajaa katkeamattomaan kaksivuorotyöhön. Tehtävässä olet aktiivisesti mukana tuotannon päivittäisessä tekemisessä ja olennaista tehtävässä on varmistaa, että tuotannon eri vuoroissa on tarvittava osaaminen kussakin koneilla ja tuotantolinjoilla. Edellytämme ammattikorkeakouluopintoja tai vastaavia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

Tehtävä 2: Tuotannon työntekijätehtävät

Haemme tuotantoomme kesäharjoitteluun tuotannon työntekijöitä (15 henkilöä) toimimaan painatuksen, logistiikan ja jatkojalostuksen osastoilla. Työtä tehdään katkeavissa ja katkeamattomissa työaikamuodoissa. Emme edellytä aikaisempaa alan kokemusta, mutta arvostamme ymmärrystä ja kiinnostusta tehdasympäristössä toimimisesta ja tuotannon prosesseista sekä kokemusta trukilla ajamisesta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan muovi- ja pakkausteollisuuden ainutlaatuiseen ympäristöön ja perehdytämme tehtäviin.

TÖISSÄ RKW FINLANDILLA

 

Jyrki Antila, 43, työskentelee RKW:lla painokoneen operaattorina. Työ on muuttunut 15 vuodessa paljon ja painokoneet ovat kehittyneet hurjasti. Ennen työtä tehtiin pitkälti käsin, kun nykyään kone tekee paljon työstä itse. Työ on sopivan haasteellista, sillä erilaisia ja aiheisia painotöitä tulee eteen harva se päivä.  Erityisesti Jyrki kehuu kollegoja sekä hyvää johtoa. Naurua on riittänyt ja moni hyvä tarina rikkaampana töissä jaksaa hymy huulilla vuodesta toiseen. Ilmapiiri on siis myös RKW:lla erinomainen. Paina puuta ja lue mitkä syyt saavat Jyrkin viihtymään RKW:lla ja Satakunnassa.

 

 

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Ehdottomasti kollegat , hyvät esihenkilöt ja johtajat. Mukavia ovat myös haasteet, joita erilaiset painatusaiheet ja painokone aiheuttavat. Tuntuu edelleen, että joka päivä oppii jotain uutta.

KUVAILE PEREHDYTYSPROSESSIASI? MIKÄ SIINÄ OLI HYVÄÄ JA MIELEENPAINUVINTA?

Noin 15 vuotta sitten perehdytys oli aika suppeaa ja koneet ovat muuttuneet paljon. Ennen koneet olivat paljon mekaanisempia ja käsillä tehtiin paljon, jolloin oppi tuntemaan painokoneen ja painamisen alkeet/prosessin paremmin. Nykyään painokoneet, kuten värien pesut ja valmiin painokuvan saaminen kalvolle kone tekee itse.

Perehdyttäminen on tänä päivänä ottanut suuren harppauksen eteenpäin. Se on  paljon  yksityiskohtaisempaa, niin työturvallisuuden, kuin painokoneen osaltakin.

Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esihenkilötyötä? Mistä annat kiitosta?

Kollegat ovat olleet aivan mahtavia koko 15 vuoden ajan. Ilmapiiri on ollut positiivista ja hyviä tarinoita on tullut kuunneltua vuosien aikana ja naurua on riittänyt! Esihenkilöt ovat johtaneet asiallisesti. He ovat ymmärtäväisiä ja osanneet auttaa minua aina tarvittaessa.

Kiitokset minua opettaneille ja auttaneille painokoneen hoitajille, jotka saivat kiinnostuksen heräämään flexopainatukseen.

TOP 3-5 ASIAA YRITYKSESTÄSI TYÖNANTAJANA?

1. Työturvallisuus

2. Puhtaat ja lämpimät tilat

3. Työnantaja välittää työntekijöistä. Mahdollisuus koulutuksiin.

4. Sairauskassa

5. ePassi

MIKSI TEILLE KANNATTAA HAKEA KESÄTÖIHIN?

Mukava ilmapiiri, siistit työskentelyolosuhteet  ja tietenkin tutustuminen flexopainamisen saloihin.

KERRO JOKIN POSITIIVINEN ASIA TAI KEHU YRITYKSESTÄSI MITÄ KAIKKI EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ TIEDÄ?

RKW on aina ollut ja on varma työnantaja.

 

PARAS/IKIMUISTOISIN KESÄTYÖKOKEMUKSESI?

Ainoa kesätyöpaikka ollut Pihlavan sahalla 17 -vuotiaana. Muutoin ollut vakityötä.

TÄNNE TULOON ON AINAKIN SATAKUNTA SYYTÄ! MITKÄ OVAT SINUN SYYSI MIKSI VIIHDYT SATAKUNNASSA?

Lyhyet välimatkat paikasta toiseen, palvelut, tapahtumat ja meri lähellä.