Jujo Thermal Oy sijaitsee Kauttualla Länsi-Suomessa. Valmistamme joustopakkausmateriaaleja sekä lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön. Myynti- ja asiakaspalveluverkostomme on maailmanlaajuinen. Olemme ainoa lämpöherkkää paperia Pohjoismaissa valmistava yritys.

Meillä työskentelee yli 200 työntekijää tuotannon ja hallinnon tehtävissä.  Olemme osa japanilaista Nippon Paper Group konsernia ja kilpailukykymme perustana onkin taito yhdistää Suomen ja Japanin pitkät perinteet paperiteollisuuden osaamisesta nykyaikaiseen teknologiaan. Työllistämme kesätyöntekijöitä pääosin prosessinhoitajien, laboranttien tai varastotyöntekijöiden tehtäviin.  Kesätyöpaikkoja on avoinna myös myyntiosastolle, osto-osastolle sekä tuotannon esihenkilötehtävään.

1. Kesätyöt tuotannossa ja tuotekehityksessä

Kesätöitä on tarjolla touko-elokuun 2022 välisenä aikana. Kesätyöntekijämme toimivat pääasiassa prosessinhoitajina, laborantteina tai varastotyöntekijöinä. Työt ovat pääasiassa 3-vuorotyötä.

Toimintaotteiltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt hyvään ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön muiden työntekijöiden ja esimiesten kanssa.

Ensisijaisesti haemme alan opiskelijoita. Hakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää.

Lisätietoja antaa Sami Pihlava 8.-9.2.2022 klo 12.00-14.00 puh. 010 303 2111.

Hakuaika loppuu 14.2.2022.

2. Kesätyöt toimihenkilötehtävissä

Haemme kesätyöntekijää myyntiosastolle, osto-osastolle sekä tuotannon esihenkilötehtävään. Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle 2022. Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt hyvään ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön eri työntekijöiden ja esimiesten kanssa. Hakuaika päättyy 17.2.2022.