Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää  12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää.

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä tuotannossa, kunnossapidossa ja tukitoiminnoissa Porin Kupariteollisuuspuistossa.

Palkkauksen suhteen noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksien mukaisia ehtoja sekä Luvatan kesätyöpalkkataulukkoa. Kesätyöpalkkaan vaikuttaa miten pitkällä opiskelusi ovat, koulutustaso (ammatillinen oppilaitos – ammattikorkeakoulu – yliopisto) sekä mahdollinen aiempi työkokemus Luvatalla.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyöntekijänä vastaat yhdessä asentajiemme kanssa siitä, että tuotantokoneet käyvät keskeytyksettä ja osallistut vuosihuoltoihin.

Opiskelet ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulussa, todennäköisesti joko kone- tai sähkötekniikan alalla. Työturvallisuus on sinulle itsestäänselvyys, ja sinulla saattaa olla jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Työntekijänä olet huolellinen, yhteistyötaitoinen ja toimeen tarttuva.

Tuotanto

Tuotannon kesätyöntekijänä osallistut erilaisiin kuparituotteiden valmistustehtäviin ja vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa laadukkaita tuotteita oikeaan aikaan.

Opiskelet todennäköisesti teknistä alaa joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulussa, ja olet valmis tekemään vuorotyötä. Sinulla saattaa olla jo valmiiksi työturvallisuuskortti, trukin ajolupa tai nosturikäytön pätevyys sekä työkokemusta teollisuudesta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta, ahkera ja kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva.

Tukitoiminnot

Tukitoimintojen kesätyöntekijänä työskentelet esimerkiksi taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, laadunvalvonnan tai tietohallinnon parissa.

Opiskelet hakemaasi tehtävään soveltuvalla alalla joko korkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Sinulla saattaa olla aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Monipuolisesta kielitaidosta on etua etenkin myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Lue lisää kesätöistä Luvatalla: www.luvata.com/kesatyo

Meidät löydät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/luvata-pori-oy

Kesätyössä Luvatalla

Vilma Lehtinen, 27, aloitti Luvatalla diplomi-insinööriopintojensa loppuvaiheessa kesätyöntekijänä ja viihtyy talossa edelleen erinomaisesti. Vakituisen työpaikan Vilma sai jo ensimmäisen kesänsä aikana ja nykyään hän toimii projekti-insinöörinä Metallurcial Applications -osastolla, jossa valmistetaan erilaisia jäähdytys- ja kuparielementtejä. Työhön kuuluu projektin hallinta aina aikataulutuksesta suunnitteluun, hankintoihin, neuvotteluihin ja dokumentaatioon asti. Vilma kehuu Luvatan työyhteisöä, hyviä etuja sekä mahdollisuutta työkiertoon. Lue alta tarkemmin syyt Vilman viihtymiseen työssään ja Satakunnassa! Vilman matkassa viihdyt varmasti, sen voimme LUVATA!

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Hain Luvatalle kesätöihin diplomi-insinöörin opintojeni loppuvaiheessa siinä toivossa, että Luvatalla olisi mahdollisuus tarjota töitä kesätyön jälkeen. Ilokseni tämä kävi toteen ja sain vakituisen työpaikan jo kesän aikana. Kesän ajan työskentelin tuotannon työnjohtajana. Työni oli mielekästä, vaihtelevaa ja haastavaa. Nykyisin työskentelen projekti-insinöörin tehtävässä. Työnkuvani on täysin erilainen, mutta myöskin haastava ja mielekäs.

Kuvaile perehdytysprosessiasi – mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?

Perehdytyksessä noudatettiin Luvatan yleisiä käytäntöjä. Kesätyöntekijöille järjestetään joka vuosi perehdytyspäivä, jossa tutustutaan yrityksen käytäntöihin eri osa-alueittain. Yleisperehdytyksen lisäksi Luvata järjestää tarvittavat turvallisuuskoulutukset ennen töiden alkamista. Näiden lisäksi kaikkien työntekijöiden kanssa käytiin läpi työpistekohtaiset perehdytykset. Koko perehdytys oli järjestetty suunnitelmallisesti ja huolellisesti, josta olin erityisen kiitollinen.

Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esihenkilötyötä? Mistä annat kiitosta?

Nostaisin yhdeksi parhaaksi asiaksi Luvatalla työyhteisön. Työstäni tekee erityisen mielekästä huippukollegat. Olen kiitollinen, että kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan heti alusta alkaen. Kokemukseni mukaan Luvatalla esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja aktiivisesti osana päivittäistä työtä.

Top 3-5 asiaa yrityksestäsi työnantajana?

Ison yrityksen edut, kuten työterveyspalvelut ja virike-etuudet
Mahdollisuus työkiertoon
Työnantajan tarjoamat koulutusmahdollisuudet
Taloudellinen vakavaraisuus luo turvaa työpaikalle

Miksi teille kannattaa hakea kesätöihin?

Luvata tarjoaa monipuolista ja hyödyllistä työkokemusta miellyttävässä työilmapiirissä. Luvatalla perehdytys on järjestetty hyvin ja kollegat ovat aina valmiita auttamaan. Luvata tarjoaa myös kansainvälisen toimintaympäristön.

Kerro jokin positiivinen asia, tai jotain mitä kaikki eivät välttämättä tiedä yrityksestäsi!

Luvata työllistää jopa 1400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa, ja on osa kansainvälistä Mitsubishi Materials Corporation- konsernia.

Mikä on paras tai ikimuistoisin kesätyökokemuksesti?

Parhaaksi kesätyökokemuksekseni jäivät onnistumisen tunteet päivittäisessä työssäni. Kesän kruunasi tietysti vakituisen työpaikan saaminen Luvatalta.

Tänne tuloon on ainakin satakunta syytä! Miksi sinä viihdyt Satakunnassa?

Satakunnassa on hyvä olla! Satakunnassa on kaikki mitä tarvitsen, perhe ja läheiset, rannikon kaunis luonto, aktiviteettejä sekä tietysti työpaikkani Luvatalla.