We automate material flows in tire plants and distribution centers.

Headquartered in Ulvila, Finland, Cimcorp Group has locations from North-America to Asia as well as sales and customer service partners worldwide. We are a member of Japanese-owned Murata Machinery, the sixth largest logistics automation supplier in the world.

At Cimcorp, you will get a supportive Cimcorpers community to guide you and a place to grow and flourish. We are constantly working to develop an organizational culture that motivates, supports and guides.

We work with robots but in a humane way.

1. Software Engineer Trainee

Come join our Software team and be on the front line with other Cimcorpers on creating modern and new generation’s inventory management systems! We are looking for a future Software Engineer to learn and grow during the summer of 2022 with us.

https://cimcorp.com/career-opportunities/software-engineer-trainees/

2. ICT Engineer Trainee

We are looking for a future ICT engineer to learn and grow during the summer of 2022 with us.  Your tasks will be flexible depending on your background and competences, they may vary from e.g. installing PCs, planning and installing network setups/connections, creating and managing virtual machines in VMware ESXi, installing servers using Ansible or maintaining our environment scripts (Python).

https://cimcorp.com/career-opportunities/ict-engineer-trainee/

3. Electrical Engineer Trainee

We are looking for future Cimcorpers to join us during the summer of 2022. In electrical engineering, your main responsibilities may include electrical design of robotics and automation devices and specifying and selecting appropriate equipment and components for these applications. The job also entails designing circuit diagrams, planning electrical cabinets, and support for the procurement and production processes regarding electrification.

https://cimcorp.com/career-opportunities/electrical-engineering-trainee/

4. Documentation Trainee

As a documentation trainee, you will be a part of the documentation team that develops and collects technical documentation.

Being part of our documentation team gives you a great team of professionals to support your growth. You will also have the support of other Cimcorpers around the world.

https://cimcorp.com/career-opportunities/documentation-trainee/

5. Spare Part Engineer Trainee

If you are looking for experience in international spare part sales and working with experienced Cimcorpers, you might be right person for our team. Your task is to support the spare part sales department in different tasks for example making quotations and orders.

https://cimcorp.com/career-opportunities/spare-part-engineer-trainee/

Kesätyössä Cimcorpilla

 

Pyry Siren, 24, toimii Cimcorpilla automaatioinsinöörinä. Työtehtäviin kuuluu ohjelmoinnin lisäksi tietojenkäsittelyä sekä laitteiden käyttöönottamista. Pyry nauttii Cimcorpilla siitä, että työtehtävät ovat monipuolisia sekä riittävän haastavia. Uutta oppii koko ajan. Hyviä asioita on monia mutta kärkeen Pyry nostaa ilmapiirin. Aina löytyy apua, tukea ja aikaa kaverille ja hyvä porukka viihtyy yhdessä työn ulkopuolellakin. Tämä jos mikä on sitä Cimcorp-spiritiä parhaimmillaan! Hyppää Pyryn matkaan robotiikan maailmaan ja lue mitkä syyt ovat hänelle tärkeimmät Cimcorpilla ja Satakunnassa viihtymiseen!

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

 

Parasta työssä on se, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja riittävän haastavia. Olen alle vuodessa oppinut todella paljon uusia asioita, ja työkavereita katsoessani huomaan, että voin oppia tässä työpaikassa vielä paljon enemmänkin. Työtavat eivät myöskään ole paikalleen jumittuneita, vaan kehitysehdotukset otetaan vastaan ja jatkuvasti etsitään tapoja työnteon kehittämiseen ja helpottamiseen.

 

Kuvaile perehdytysprosessiasi? Mikä siinä oli hyvää ja mieleenpainuvinta?

 

Kun aloitin työt minulle kerrottiin perusasiat liittyen yrityksen tiloissa toimimiseen ja liikkumiseen. Sen jälkeen pääsin hyvin pian oikean projektin pariin ja tutustumaan ohjelmakoodiin sekä laitteisiin. Yllätyin siitä, miten nopeasti pääsin työntekoon kiinni. Vaikka työtehtävät olivat aluksi haastavia, niin sain työkavereilta ja esihenkilöiltä aina tukea päästäkseni eteenpäin.

 

Kuvaile kollegoja, ilmapiiriä ja esihenkilötyötä? Mistä annat kiitosta?

 

Ilmapiiri on mielestäni ehdottomasti paras puoli Cimcorpilla työskentelyssä. Työnteko hoidetaan ammattimaisesti ja huolellisesti mutta ilmapiiri on silti rento ja ystävällinen eivätkä työkuormat ole liian raskaita. Esihenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja heille voi puhua kuten kenelle tahansa kaverille. Olen useasti viettänyt aikaa työkavereiden kanssa myös työpäivän päätyttyä.

 

Haluan antaa kiitosta siitä, miten paljon työkavereilta saa apua. Aloittavana työntekijänä minun ei ole koskaan tarvinnut pelätä esittää tyhmiäkään kysymyksiä, sillä työkaverit neuvovat aina mielellään ja hankalistakin työtehtävistä pääsee heidän avullaan aina jyvälle.

 

TOP 3-5 asiaa yrityksestäsi työnantajana?

 

1. Ilmapiiri on kannustava ja mukava

2. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia

3. Toimisto on erittäin viihtyisä

 

Miksi teille kannattaa hakea kesätöihin?

Uskon että Cimcorp tarjoaa hyvän mahdollisuuden aloittavalle työntekijälle ottaa uransa ensiaskeleet. Aloittaessani kesätyöntekijänä minut otettiin avosylin vastaan ja olen päässyt kehittämään työtaitojani valtavasti.

 

Kerro jokin positiivinen asia tai kehu yrityksestäsi mitä kaikki eivät välttämättä tiedä?

Cimcorp on järjestänyt mukavia tapahtumia työntekijöilleen, kuten kevätjuhlan ja elokuvaillan!

 

Paras/ikimuistoisin kesätyökokemuksesi?

On vaikea valita, sillä tauoilla on tullut vietettyä työkavereiden kanssa niin monta railakasta hetkeä!

 

Tänne tuloon on ainakin Satakunta syytä! Mitkä ovat sinun syysi miksi viihdyt Satakunnassa?

Muutin Poriin vuonna 2017, kun aloitin ammattikorkeakouluopinnot. En alun perin kuvitellut jääväni tänne valmistuttuani, mutta yllätyin siitä, miten mukava kaupunki tämä oikeasti on. Keskustassa on paljon hyviä ravintoloita ja muita viihtyisiä liikkeitä, kuten levykauppoja ja divareita. Kaikki palvelut löytyvät läheltä ja keskustan tuntumassa on myös paljon ulkoilumahdollisuuksia. Kirjurinluodossa tulee kesäisin helposti vietettyä koko päivä!