Rauman kaupunki on vuonna 1442 perustettu Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jonka upea miljöö tuo energiaa ja innovatiivisuutta myös työntekoon.

Tänä vuonna tarjoamme noin 100 kesätyöpaikkaa. Lisäksi palkkaamme 100 nuorta kesätyöviikoille. Tuemme myös yrityksiä, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin.

Kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee noin 3000 työntekijää. Haemme joukkoomme nuorta, iloista ja energistä työvoimaa, sillä Rauma on tuhansien uusien työpaikkojen kaupunki! Rauman kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätöitä. Kaupunki järjestää nuorille myös kesätyöviikkoja ja raumalaisille yrityksille voidaan maksaa kesätyöpaikkatukea. Lisäksi kampanjoimme näkyvästi kesäteekkarien houkuttelemiseksi kaupunkiimme!

Rauman kaupunki tarjoaa innostuneen sekä innovatiivisen työilmapiirin. Meillä on lupa menestyä!

Rauman kaupungin kesätyöhaku alkaa 1.2.2020 Kuntarekry-palvelussa.

www.rauma.fi

Tehtävä 1: Leikkikenttäohjaaja (10 kpl)

Haemme sosiaalisia ja reippaita, vähintään 17-vuotiaita, leikkikenttäohjaajia Rauman kaupungin kesäleikkikentille. Tehtäviin valitaan tarvittava määrä nuoria osa-aikatyöhön 1.–26.6.2020.

Odotamme hakijoilta kokemusta lapsiryhmän ohjaamisesta. Tehtävässä tulee ottaa vastuuta lapsista ja olla sujuvassa vuorovaikutuksessa lapsiin sekä lasten huoltajiin. Työ sisältää leikkikenttätoiminnan suunnittelua ja ideointia sekä lapsiryhmän ohjausta.

Tehtävä 2: Laitoshuoltaja (4 kpl)

Puhtauspalvelut hakee reippaita kesätyöntekijöitä vakituisen henkilöstön avuksi eri toimipisteisiin. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla täyttänyt 17 vuotta.

Tehtävä 3: Kesätyöntekijä terveyspalveluihin (9 kpl)

Haemme vähintään 16-vuotiaita kesätyöntekijöitä toimistotöihin kiireettömälle vastaanotolle. Työhön kuuluu erilaisia toimistotehtäviä, kuten kopiointia ja arkiston järjestämistä.

Kesätyöntekijöitä haetaan myös lääkinnälliseen kuntoutukseen. Työtehtävät painottuvat kuntoutuksessa avustamiseen. Työparinasi toimii fysioterapeutti. Eduksi katsomme kiinnostuksen alaa kohtaan tai opiskelun alalla. Hakijan tulee olla vähintään 17-vuotias.

Lisäksi haemme vähintään 17-vuotiaita kesätyöntekijöitä terveyspalvelujen osastotoimintaan. Osastotyöhön kuuluu muun muassa potilaiden viihdyttäminen ja yhdessä ulkoilu.

Tehtävä 4: Ruokapalvelutyöntekijä tuotantokeittiöön (2 kpl)

Haemme ruokapalveluihin kahta innokasta kesätyöntekijää Steniuksen tuotantokeittiöön kahden kuukauden työsuhteeseen. Toivomme hakijalta catering-alan opiskelua. Hakijalta vaaditaan hygieniaosaamista.

Tehtävä 5: Kesätyöntekijöitä nuorten kesätyöviikoille (100 kpl)

Rauman kaupungin nuorisopalvelut järjestää neljän tai viiden päivän mittaisia kesätyöjaksoja nuorille 1.–18.6. Kesätyöviikot on suunnattu ensisijaisesti nuorille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta.

Voit valita työjakson eri vaihtoehdoista, joita ovat lasten parissa työskentely, vanhusten parissa työskentely ja erilaiset kunnossapitotehtävät kaupungin eri toimipisteissä.

Sinun tulee olla 14–17 vuoden ikäinen ja kotikaupunkisi on oltava Rauma.

Kesätyössä Rauman kaupungilla

Rauman kaupungilla töitä tehdään yhdessä. Kesätyöntekijään luotetaan ja hänet otetaan heti osaksi yhteisöä. Kansainvälistä kaupankäyntiä opiskeleva 25-vuotias Mikael Saive aloittaa Rauman kaupungilla toisen kesänsä huhtikuussa ja kehuu tehtävien monipuolisuutta sekä kehitysmahdollisuuksia.

 

Mitkä ovat tehtäväsi ja toimenkuvasi?

Työtehtäväni ovat tulevassa työsuhteessa PR- ja tapahtumajärjestelyt, kesälomasijaisuudet, Rauman kaupungin kirjaamon tehtävät, sekä laskutus.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on työyhteisön ilmapiiri sekä tehtävien monipuolisuus. Harjoittelun aikana minua ei kohdeltu kesätyöntekijänä tai harjoittelijana, vaan tasavertaisena kollegana. Minulle annettiin vastuullisia tehtäviä, joita sain hoitaa omatoimisesti.

Kuvaile meille perehdytysprosessiasi, mikä siinä oli mieleenpainuvinta?

Perehdytys toimii erinomaisesti. Aluksi minulle kuvattiin organisaation rakennetta sekä opastettiin tarvittavien ohjelmien käyttöä. Kaupunki järjesti kesätyöntekijöille koulutuksia, joissa opetettiin yleiset käytännön asiat.

Kuvaile työtovereitasi ja työyhteisöäsi, mistä annat kiitosta?

Työyhteisössä on ystävällinen ilmapiiri, sekä työntekijät ovat ammattitaitoisia. Työkaverit auttavat toisiaan kiireellisissä tilanteissa.

Mitkä ovat 5 parasta asiaa Rauman kaupungissa työnantajana?

  1. Luottamus työntekijään
  2. Työntekijöiden välinen yhteistyö
  3. Loistava tukiverkosto aloittelevalle työntekijälle
  4. Työtehtävien monipuolisuus
  5. Mahdollisuus kehittyä eri osa-alueissa

Miksi Rauman kaupungille kannattaa hakea kesätöihin?

Suosittelen hakemaan kaupungille kesätöihin monipuolisen tarjonnan ja ystävällisen työyhteisön takia.

Mikä on parasta Rauman seudulla? Miksi Rauman seudulle kannattaa tulla kesätöihin?

Varsinkin kesällä tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja sekä tietenkin merenläheisyys varmasti houkuttelee. Rauma tarjoaa myös monipuolisia työpaikkoja niin korkeasti koulutetuille, kuin vasta ammattikoulusta valmistuneille.

Mikä on ollut paras/ikimuistoisin kesätyökokemuksesi?

Varmasti ikimuistoisimman kesätyökokemukseni sain Rauman kaupungilta. Kaupunki tarjosi erittäin monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, enkä kokenut, että missään kohtaan olisi ollut tylsää hetkeä.