Me Rauma Marine Constructionsilla – tuttavallisemmin RMC:llä – suunnittelemme ja rakennamme kansainvälisen huipputason laivoja, jotka pystyvät seilaamaan maailman meriä ympäristöystävällisesti vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Meillä pääset tekemään töitä yli 200 asiantuntijan porukassa, joka yhdessä tekee RMC:stä yhden Euroopan johtavista laivanrakennusyhtiöistä

Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä vajaa 90 henkilöä. Pääsääntöisesti työskentelemme erilaisissa laivasuunnitteluun ja laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Haemme kasvavaan joukkoomme laivasuunnittelun, teräs- ja laivanrakentamisen sekä hallinnon osaajia.

Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhytaikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Meillä RMC:llä pääset osaksi avointa, joustavaa ja innostunutta työkulttuuria. Tarjoamme tehtävissämme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa liiketoimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

TEHTÄVÄ 1: Laivasuunnittelijat

Haemme joukkoomme tällä hetkellä lisää eri alan laivasuunnittelijoita, toimimaan esimerkiksi laivan sähkö, koneisto-, runko- ja sisustussuunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Lisäksi olemme kiinnostuneita teknisen laskennan ja laivan kansivarustelun osaajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhytaikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

TEHTÄVÄ 3: Hallinnon tehtävät

Laivasuunnittelun ja laivan rakentamisen tueksi tarvitsemme henkilöstöä erilaisiin, monipuolisiin ja haastaviin hallinnon tehtäviin. Olemme kiinnostuneita erityisesti talouden ammattilaisista ja projekti controllereista sekä hankinnan ja toiminnanohjauksen osaajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhytaikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

 

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

TEHTÄVÄ 2: Tuotannon toimihenkilö- ja työntekijätehtävät

Laivan rakentamiseen liittyvissä tehtävissä haemme erityisesti tuotannon toimihenkilötehtäviin projektipäälliköitä, aluevastaavia ja työnjohtajia. Työntekijätehtävissä meillä on tarjolla töitä esimerkiksi teräsrakentamisen operaattoreille ja osavalmistajille. Lisäksi olemme kiinnostuneita kone-, putki- ja sähköasentajista. Haemme henkilöitä niin vakituiseen työsuhteeseen kuin myös lyhytaikaisempiin töihin kuten kesäharjoitteluun. Kesäharjoittelijoilta edellytämme alaan soveltuvia opintoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen.

Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja olemme valmiita perehdyttämään ja kouluttamaan joukkoomme myös uusia laivanrakennuksen ammattilaisia.

Kesätyössä Rauma Marine Constructionsilla

 

Sonja Vahala työskentelee RMC:llä opintojensa ohella. Satakunnan ammattikorkeakoulussa tuotantotalouden- ja tekniikan insinööriksi opiskeleva Sonja on viihtynyt RMC:llä työn monipuolisuuden, kannustavan ilmapiirin ja mukavien työkavereiden johdosta. Varsinkin kannustava ja hyvä mentori saa Sonjalta kiitosta. Kokemusta Sonja on kartuttanut varustelutuotannon tehtävistä ja on hän toiminut myös aluepäällikön apulaisenakin! Tutustu tarkemmin Rauma Marine Constructionsiin ja Sonjaan tästä!

Mitä osaamista/erityisosaamista toimenkuvasi vaatii?

Toimenkuvassani eduksi oli sosiaalisuus, innostunut asenne ja motivaatio oppimiseen. Myös englannin kielen taitoja tarvittiin, sillä projektikielenä on englanti.

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Sain työskennellä kesän aluepäällikön apulaisena ja vastuualueenamme oli muun muassa laivan eristäminen sekä hissit. Tuotannossa työskentelyn lisäksi toimenkuvaani kuului erilaiset toimistotyöt.

Parasta työssäni olikin juuri vaihtelevat työtehtävät. Mukava työilmapiiri ja eritoten kannustava mentori olivat myös plussaa. Minulla oli hyvä ohjaaja kesän, joka auttoi minua kaikessa ja kannusti.

Miten päädyit alalle ja nykyisen työnantajasi palvelukseen?

Koin laivarakennuksen olevan niin omanlaisensa maailma, että se kiinnosti minua. Kun minut kutsuttiin työhaastatteluun vakuutuin haastattelijoiden innostuneisuudesta sekä ymmärtäväisyydestä varsinkin sen suhteen, että olen vasta uusi alalla.

Kerro jokin positiivinen asia tai erityinen kehu yrityksestäsi, mitä kaikki eivät välttämättä tiedä?

Täällä pääsee kehittämään ongelmanratkaisutaitojaan, oppii seuraamaan aikatauluja ja tekemään yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa.

TOP-3-5 asiaa työpaikastasi?

1. Monipuolisuus työtehtävissä
2. Liukuva työaika
3. Työkaverit
4. Ammattitaitoinen työyhteisö

Miksi juuri teille kannattaa tulla/hakea töihin?

Täällä panostetaan kesätyöntekijöihin ja heihin suhtaudutaan sillä asenteella, että heistä saadaan firmalle tulevaisuuden työntekijöitä. Näin ollen kesätyöntekijä pääsee heti mukaan ¨oikeisiin¨ töihin ja näkemään mitä kaikkea liittyy laivarakennukseen.

Parasta Satakunnan seudulla? Miksi juuri tänne kannattaa tulla?

Olen itse Raumalainen ja tykkään asua pienessä kaupungissa. Täällä on urheilumahdollisuuksia, tarpeellisimmat kaupat ja myös työtarjonta ainakin insinööreille on suht hyvä.